ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Brant Bjork ανακοίνωσε το νέο του ομότιτλο album

Στις 10 Απριλίου από την Heavy Psych Sounds η κυκλοφορία του δίσκου. Ο Brant Bjork ανανέωσε το δισκογραφικό του συμβόλαιο με την Ιταλική Heavy Psych Sounds και παράλληλα ανακοίνωσε το νέο του album, το οποίο θα φέρει το όνομα του. Το «Brant Bjork» θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου με την…

Στις 10 Απριλίου από την Heavy Psych Sounds η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο Brant Bjork ανανέωσε το δισκογραφικό του συμβόλαιο με την Ιταλική Heavy Psych Sounds και παράλληλα ανακοίνωσε το νέο του album, το οποίο θα φέρει το όνομα του. Το «Brant Bjork» θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου με την εταιρία να έχει προγραμματίσει και νέες επανακυκλοφορίες από τον κατάλογό του.

Το «Brant Bjork» κυκλοφορεί δύο χρόνια μετά το τελευταίο album του άλλοτε drummer των Kyuss, «Mankind Woman», και ένα χρόνο μετά το «Jacoozzi», το οποίο περιελάμβανε παλιότερες instrumental ηχογραφήσεις του Bjork.

Όπως δηλώνει και ο τίτλος του δίσκου, ο Bjork έχει αναλάβει να παίξει τα πάντα στον δίσκο, αναλαμβάνοντας φυσικά και τα φωνητικά.

Σε ότι έχει να κάνει με τις επανακυκλοφορίες, η Heavy Psych Sounds ανακοίνωσε πως στις 17 Απριλίου θα ρίξει στην αγορά το «Punk Rock Guilt» ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσει το «Gods & Goddesses».

Το tracklist του Brant Bjork:
01. Jungle In The Sound
02. Mary (You’re Such A Lady)
03. Jesus Was A Bluesman
04. Cleaning Out The Ashtray
05. Duke Of Dynamite
06. Shitkickin’ Now
07. Stardust & Diamond Eyes
08. Been So Long

BRANT BJORK – BRANT BJORK

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top