ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Brant Bjork στο δυναμικό της Heavy Psych Sounds!

Νέο υλικό και επανεκδόσεις στα σκαριά. Η Ιταλική Heavy Psych Sounds υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Brant Bjork, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο του studio album! Η συμφωνία περιλαμβάνει και μια σειρά από επανεκδόσεις, μεταξύ των οποίων και το «χαμένο» album «Jakoozi», το οποίο επιτέλους θα δει…

Νέο υλικό και επανεκδόσεις στα σκαριά.

Η Ιταλική Heavy Psych Sounds υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Brant Bjork, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο του studio album!

Η συμφωνία περιλαμβάνει και μια σειρά από επανεκδόσεις, μεταξύ των οποίων και το «χαμένο» album «Jakoozi», το οποίο επιτέλους θα δει το φως της δημοσιότητας.

Από αυτή τη στιγμή, ολόκληρη η δισκογραφία του Bjork από το 1999 ως και το 2010 είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Amazon, iTunes, Spotify, Bandcamp, με τις πληροφορίες των επανεκδόσεων να αναμένονται σύντομα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή συμβολαίων με την Heavy Psych Sounds, ο Brant Bjork είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την συμφωνία. Γνώρισα τον Gabriele το 2016, όταν οι Black Rainbows ήταν το support σχήμα μας στην Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια τους καλέσαμε να παίξουν και στο Desert Generator φεστιβάλ μας».

Από τη μεριά του ο Gabriele Fiori, ηγέτης των Black Rainbows και ιδρυτής της εταιρίας πρόσθεσε: «Η συνεργασία με τον Brant είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Ο Brant Bjork και η μπάντα του, Low Desert Punk Band, γράφουν ήδη το νέο τους studio album.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην προσωπική δισκογραφία του Brant Bjork. 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top