ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Brian Johnson σταματά να περιοδεύει με τους AC/DC!

Οι AC/DC αναγκάζονται να ακυρώσουν τις τελευταίες 10 συναυλίες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ο Brian Johnson κινδυνεύει με ολική απώλεια ακοής! Οι γιατροί που εξέτασαν τον 68χρονο frontman ήταν κάθετοι, με αποτέλεσμα η μπάντα να μη μπορεί να δώσει τα τελευταία shows της Rock Or Bust περιοδείας. Σύμφωνα με τις…

Οι AC/DC αναγκάζονται να ακυρώσουν τις τελευταίες 10 συναυλίες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ο Brian Johnson κινδυνεύει με ολική απώλεια ακοής!

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 68χρονο frontman ήταν κάθετοι, με αποτέλεσμα η μπάντα να μη μπορεί να δώσει τα τελευταία shows της Rock Or Bust περιοδείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι AC/DC ενδεχομένως να δώσουν τελικά τις 10 αυτές συναυλίες, αλλά πιθανότατα με άλλον τραγουδιστή αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό πλήγμα που δέχεται η μπάντα μέσα σε 2 μόλις χρόνια, μετά και την αποχώρηση του κιθαριστα Malcolm Young το 2014, χωρίς να υπολογίσουμε και την αποχώρηση του drummer Phil Rudd, τον οποίο αντικατέστησε ο Chris Slade.

Αν τελικά οι AC/DC βγουν στο δρόμο με guest τραγουδιστή, ο Angus Young θα είναι το μοναδικό μέλος που θα έχει παραμείνει απο την ιστορική σύνθεση των Αυστραλών rockers.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top