ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Brian May μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του

Το καρδιακό επεισόδιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο Brian May των Queen σε ανάρτηση του στο Instagram, αναφέρθηκε στο πρόσφατο καρδιακό επεισόδιο που είχε στον κήπο του σπιτιού του. «Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο» είπε ο βετεράνος κιθαρίστας. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Brian May εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Το καρδιακό επεισόδιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο Brian May των Queen σε ανάρτηση του στο Instagram, αναφέρθηκε στο πρόσφατο καρδιακό επεισόδιο που είχε στον κήπο του σπιτιού του. «Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο» είπε ο βετεράνος κιθαρίστας.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Brian May εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που είχε την ώρα που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του. Ο κιθαρίστας μίλησε στο Instagram για την περιπέτεια με την υγεία του, λέγοντας πως ένιωσε να βρίσκεται πολύ κοντά στον θάνατο.

«Ήταν κάτι πολύ επίπονο. Ένιωσα ένα αφόρητο σφίξιμο και οι γιατροί μου βρήκαν τρεις φραγμένες αρτηρίες. Νομίζω πως βρέθηκα ένα βήμα πριν τον θάνατο» λέει στο μήνυμα του ο May.

Και πρόσθεσε: «Θεωρούσα πως είχα αντοχή στον πόνο, αλλά αυτό το πράγμα που ένιωσα, παρέλυσε το μυαλό μου. Ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους να με φροντίσουν».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top