ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε το νέο studio album «Letter To You»

Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Letter To You». Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε πριν από λίγο την κυκλοφορία του νέου album με την E Street Band! Το «Letter To You», όπως θα τιτλοφορείται ο δίσκος, θα βγει στην αγορά στις 23 Οκτωβρίου. Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single μέσα από τον δίσκο.…

Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «Letter To You».

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε πριν από λίγο την κυκλοφορία του νέου album με την E Street Band! Το «Letter To You», όπως θα τιτλοφορείται ο δίσκος, θα βγει στην αγορά στις 23 Οκτωβρίου. Ακούστε το ομότιτλο πρώτο single μέσα από τον δίσκο.

«Μου αρέσει ο συναισθηματισμός του νέου δίσκου. Λατρεύω αυτό το live συναίσθημα που βγάζει η E Street Band, παίζοντας ζωντανά μέσα στο studio» λέει στις πρώτες του δηλώσεις το Αφεντικό.

Και συνεχίζει: «Ηχογραφήσαμε τον δίσκο μέσα σε πέντε μόλις μέρες, με έναν τρόπο που δεν έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν και χωρίς καθόλου overdubs. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στο studio».

Τα κομμάτια του album ηχογραφήθηκαν στο προσωπικό studio του Bruce Springsteen στο New Jersey.

Το «Letter To You» περιλαμβάνει εννιά νέες συνθέσεις καθώς και τρία κομμάτια που έγραψε ο Springsteen στις αρχές των 70s, αλλά δεν κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τα «Janey Needs A Shooter», «If I Was The Priest» και «Song For Orphans». Την παραγωγή του δίσκου έκανε ο ίδιος ο τραγουδοποιός με την βοήθεια του Don Aniello.

Τα περισσότερα από τα νέα τραγούδια γράφτηκαν την περασμένη Άνοιξη, με τον Springsteen να παραδέχεται ότι αρχικά η έμπνευση τον είχε εγκαταλείψει: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να περιγράψεις. Στην αρχή δεν μπορούσα να γράψω τίποτα και ξαφνικά μέσα σε έναν μήνα, εκεί που δεν είχα τίποτα για την μπάντα, έγραψα όλο τον δίσκο».

Δείτε το video clip του «Letter To You»:

Τον προηγούμενο μήνα, ο Bruce Springsteen δήλωσε για ακόμα μια φορά την στήριξή του στον Joe Biden.

Το tracklist του «Letter To You»:
01. One Minute You’re Here
02. Letter To You
03. Burnin’ Train
04. Janey Needs A Shooter
05. Last Man Standing
06. The Power Of Prayer
07. House Of A Thousand Guitars
08. Rainmaker
09. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams

Bruce Springsteen album cover
BRUCE SPRINGSTEEN – LETTER TO YOU

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top