ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει

Ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει και αρκετά projects για το μέλλον. Ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει στους fans του, σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone. Ποια τα μελλοντικά projects του Αφεντικού αμέσως μετά την κυκλοφορία…

Ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει και αρκετά projects για το μέλλον.

Ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει στους fans του, σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone. Ποια τα μελλοντικά projects του Αφεντικού αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Letter To You».

Λίγο μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου «Letter To You», πρώτου με την E-Street Band από το «High Hopes» του 2014, ο Bruce Springsteen έχει ακόμα πολλή μουσική να δώσει στους οπαδούς του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone, το Αφεντικό αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά projects.

«Υπάρχει αρκετή ακυκλοφόρητη μουσική. Απλώς πρέπει να πας πίσω στον χρόνο και να βρεις αυτά τα αρχεία» είπε ο Springsteen, ο οποίος σκοπεύει στο μέλλον να κυκλοφορήσει αρκετά από τα «χαμένα» albums και τραγούδια που ηχογράφησε στο παρελθόν.

Άλλωστε αρκετά από τα κομμάτια του «Letter To You» είχαν γραφτεί αρκετά παλιά και πλέον βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάτι που αναμένεται να συμβεί συχνότερα στο μέλλον.

Ο Springsteen αναφέρθηκε στην E-Street Band, τονίζοντας ότι το συναίσθημα να συνεργάζεται με τα μέλη της μπάντας είναι φανταστικό.

Πρόσφατα, ο βετεράνος Αμερικανός τραγουδοποιός έδωσε στην δημοσιότητα το ομότιτλο τραγούδι του νέου του δίσκου:

Ο Springsteen αναφέρθηκε και στα διαδικτυακά shows στα οποία έχουν καταφύγει αρκετά συγκροτήματα και καλλιτέχνες προκειμένου να ενισχύσουν το εισόδημα τους και να διατηρηθούν σε επαφή με τους οπαδούς τους, λέγοντας πως για αυτόν είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα: «Σίγουρα έχει πλάκα, αλλά για μένα είναι πολύ παράξενο να βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο μαζί με μια μπάντα, να παίζουμε κάποια τραγούδια και μετά από λίγο να σταματάμε. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του, ο Springsteen αναφέρεται και στο κίνημα Black Lives Matter, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα σημαντικότερα της εποχής μας.

Το «Letter To You» θα κυκλοφορήσει στις 23 του επόμενου μήνα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top