ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bruce Springsteen εμπνέεται από τον Harry Potter

Στο ακυκλοφόρητο τραγούδι «I’ll Stand By You». Ο Bruce Springsteen έδωσε στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι του «I’ll Stand By You», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον… Harry Potter. Το τραγούδι βρίσκεται στο soundtrack του film «Blinded By The Light» που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες…

Στο ακυκλοφόρητο τραγούδι «I’ll Stand By You».

Ο Bruce Springsteen έδωσε στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι του «I’ll Stand By You», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον… Harry Potter.

Το τραγούδι βρίσκεται στο soundtrack του film «Blinded By The Light» που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το κομμάτι γράφτηκε από το Αφεντικό παλιότερα για μια από τις ταινίες του Harry Potter, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο βετεράνος τραγουδοποιός: «Πρόκειται για μια μπαλάντα. Πρέπει να ρωτήσετε τους παραγωγούς του Harry Potter γιατί το κομμάτι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ».

Στο film ακούγονται και άλλα κομμάτια του Springsteen όπως τα «The Promise Land», «Thunder Road» και «The River».

Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το τελευταίο του solo album «Western Stars».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top