ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bruce Springsteen έσπασε το ρεκόρ διάρκειας συναυλίας του… δυο φορές!

Σε δυο αξέχαστα συναυλιακά βράδια στο New Jersey, το Αφεντικό έσπασε ισάριθμες φορές το προηγούμενο του ρεκόρ. Φοβερά πράγματα έκανε επί σκηνής για ακόμα μια φορά ο Bruce Springsteen, καθώς έσπασε δικό του προηγούμενο ρεκόρ διάρκειας συναυλίας του, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, το Αφεντικό πέτυχε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα…

Σε δυο αξέχαστα συναυλιακά βράδια στο New Jersey, το Αφεντικό έσπασε ισάριθμες φορές το προηγούμενο του ρεκόρ.

Φοβερά πράγματα έκανε επί σκηνής για ακόμα μια φορά ο Bruce Springsteen, καθώς έσπασε δικό του προηγούμενο ρεκόρ διάρκειας συναυλίας του, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, το Αφεντικό πέτυχε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα όχι μια, αλλά δύο φορές. Αρχικά, την Τρίτη 23 Αυγούστου έπαιξε μπροστά στο κοινό της πόλης του, το New Jersey, για 3 ώρες και 52 λεπτά.

Μετά από μια μέρα ξεκούρασης, ο Springsteen έπαιξε ξανά στο ίδιο χώρο και παρέμεινε πάνω στη σκηνή για ακριβώς 4 ώρες!

Ένα από τα πιο αξιόπιστα fansites του Bruce Springsteen, το Backstreets, επιβεβαίωσε πως αυτές οι 2 συναυλίες ήταν οι μεγαλύτερες σε διάρκεια στην 44χρονη καριέρα του σπουδαίου μουσικού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως κατέχει η συναυλία που έδωσε ο 66χρονος τραγουδοποιός στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το 2012, όταν και έπαιξε ζωντανά για 4 ώρες και 6 λεπτά.

Υπάρχει άραγε κάποιος που να πιστέψει πως και αυτό το ρεκόρ δε θα καταρριφθεί αργά ή γρήγορα;

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top