ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single «Ghosts»

«Ghosts»: Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single. Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single «Ghosts», μέσα από το επερχόμενο studio album του «Letter To You». Στις 23 Οκτωβρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος του Αμερικανού τραγουδοποιού. «Ghosts» λοιπόν… Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου του δίσκου…

«Ghosts»: Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single.

Ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single «Ghosts», μέσα από το επερχόμενο studio album του «Letter To You». Στις 23 Οκτωβρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος του Αμερικανού τραγουδοποιού.

«Ghosts» λοιπόν… Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου του δίσκου και την αποκάλυψη του ομότιτλου τραγουδιού, ο Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το νέο του single, το οποίο τον βρίσκει σε αρκετά rock διάθεση με την E-Street band.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές rock στιγμές του album και πιθανότατα ένα από τα τραγούδια που θα αγαπηθούν περισσότερο στις ζωντανές εμφανίσεις.

Μετά το drum intro, ο Bruce Springsteen τραγουδά «I hear the sound of your guitar», με το κομμάτι να μπαίνει στην συνέχεια αρκετά δυναμικά.

Δείτε το lyric video του «Ghosts»:

Το «Letter To You» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 του ερχόμενου μήνα, με το Αφεντικό να δηλώνει πρόσφατα ότι έχει να δώσει αρκετή μουσική ακόμα και αρκετά projects πάνω στα οποία θα δουλέψει το επόμενο διάστημα.

Το νέο album περιλαμβάνει εννιά νέες συνθέσεις καθώς και τρία κομμάτια που έγραψε ο Springsteen στις αρχές των 70s, αλλά δεν κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τα «Janey Needs A Shooter», «If I Was The Priest» και «Song For Orphans». Την παραγωγή του δίσκου έκανε ο ίδιος ο τραγουδοποιός με την βοήθεια του Don Aniello, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό studio του Αφεντικού, στο New Jersey.

Το tracklist του «Letter To You»:
01. One Minute You’re Here
02. Letter To You
03. Burnin’ Train
04. Janey Needs A Shooter
05. Last Man Standing
06. The Power Of Prayer
07. House Of A Thousand Guitars
08. Rainmaker
09. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams

Letter To You
BRUCE SPRINGSTEEN – LETTER TO YOU

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top