ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Chester Bennington δηλώνει περήφανος για το νέο album των Linkin Park

Ακόμα ένα check μέσα από το studio για τον frontman των Αμερικανών. Για ακόμα μια φορά, ο Chester Bennington άφησε για λίγο το μικρόφωνο στο studio και έσπευσε να ενημερώσει τους fans των Linkin Park για την πορεία των ηχογραφήσεων της νέας δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος. Ο Bennington δήλωσε περήφανος…

Ακόμα ένα check μέσα από το studio για τον frontman των Αμερικανών.

Για ακόμα μια φορά, ο Chester Bennington άφησε για λίγο το μικρόφωνο στο studio και έσπευσε να ενημερώσει τους fans των Linkin Park για την πορεία των ηχογραφήσεων της νέας δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος.

Ο Bennington δήλωσε περήφανος για το υλικό που έχει γράψει η μπάντα για τον διάδοχο του «The Hunting Party» τονίζοντας: «Τα κομμάτια έχουν αρχίσει να παίρνουν την τελική τους μορφή και πραγματικά αισθάνομαι πολύ περήφανος για όλα όσα καταφέραμε στο studio».

Και πρόσθεσε: «Τους τελευταίους μήνες δουλεύω πάνω στα φωνητικά και έχω την πεποίθηση πως το νέο μας υλικό θα ενθουσιάσει αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει και μια πρόκληση για τους οπαδούς μας».

Αυτό που φυσικά αναρωτιούνται όλοι είναι το πότε επιτέλους θα βγει στην αγορά ο άτιτλος μέχρι στιγμής δίσκος του συγκροτήματος, με τον Mike Shinoda να έχει πρόσφατα δηλώσει: «Ο χρόνος είναι ένα τρικ. Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να ξέρουμε πότε θα βγει το album, αν και θα προσπαθήσουμε να το κυκλοφορήσουμε στο δεύτερο μισό φέτος».

Το «The Hunting Party» κυκλοφόρησε το 2014 και σήμανε την επιστροφή των Linkin Park σε έναν πιο heavy και κιθαριστικό ήχο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top