ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Chino Moreno σχεδιάζει το επόμενο album των Crosses

Το side project του τραγουδιστή των Deftones βγαίνει από τον πάγο. Μετά από δύο EPs το 2011 και 2012 και ένα full length το 2014, ο Chino Moreno δουλεύει ξανά πάνω σε νέο υλικό του side project του, Crosses. Η μπάντα που περιλαμβάνει εκτός από τον τραγουδιστή των Deftones, τον…

Το side project του τραγουδιστή των Deftones βγαίνει από τον πάγο.

Μετά από δύο EPs το 2011 και 2012 και ένα full length το 2014, ο Chino Moreno δουλεύει ξανά πάνω σε νέο υλικό του side project του, Crosses.

Η μπάντα που περιλαμβάνει εκτός από τον τραγουδιστή των Deftones, τον κιθαρίστα των Far, Shaun Lopez και τον μπασίστα Chuck Doom, αναμένεται να ηχογραφήσει νέα μουσική το επόμενο διάστημα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η πανδημία του Covid-19 έχει καταστρέψει κάθε πλάνο για περιοδείες και ζωντανές εμφανίσεις.

«Μετακόμισα σε νέο σπίτι πριν από λίγο καιρό και ρυθμίζω το νέο μου home studio. Με αφορμή αυτό, βρήκα και ακυκλοφόρητο υλικό των Crosses, το οποίο σχεδιάζω να δουλέψω περισσότερο το επόμενο διάστημα» είπε αρχικά ο Moreno στο Bloody Disgusting.

«Από την στιγμή που δεν μπορούμε να βγούμε σε περιοδεία με τους Deftones για το «Ohms», έχω τον χρόνο να δουλέψω πάνω στο project και να δω τι θα βγει από αυτό» πρόσθεσε.

Ο Moreno δεν έκρυψε την αγάπη του για τους Crosses: «Αγαπάω πολύ αυτό το project. Κυκλοφορήσαμε αρχικά τα EPs και στη συνέχεια ο δίσκος ήρθε από το πουθενά. Είχε πλάκα να γράφεις μουσική και να την δίνεις στον κόσμο χωρίς να υπάρχει μεγάλη προσδοκία και πίεση. Μου άρεσε πολύ. Και η ομάδα που συνεργάστηκα επίσης. Θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω κάποιο από αυτό το υλικό που έχουμε ήδη».

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Moreno είχε εκφραστεί θετικά και στο ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης των Palms, το συγκρότημα που δημιούργησε από τις στάχτες των post metallers Isis, μαζί με τον drummer Aaron Harris, τον μπασίστα Jeff Caxide και τον κιθαρίστα Bryant Clifford Meyer.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top