ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor ανακοίνωσε το πρώτο του solo album «CMFT»

Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια μέσα από τον δίσκο. Ο Corey Taylor ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πρώτου του προσωπικού album με τίτλο «CMFT». Πρεμιέρα έκαναν τα δύο πρώτα τραγούδια μέσα από τον δίσκο «CMFT Must Be Stopped» και «Black Eyed Blue». Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου…

Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια μέσα από τον δίσκο.

Ο Corey Taylor ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του πρώτου του προσωπικού album με τίτλο «CMFT». Πρεμιέρα έκαναν τα δύο πρώτα τραγούδια μέσα από τον δίσκο «CMFT Must Be Stopped» και «Black Eyed Blue». Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Μετά τους Slipknot και τους Stone Sour, ο Corey Taylor ανοίγει τα φτερά του και ως solo καλλιτέχνης, με την κυκλοφορία του «CMFT».

Ο δίσκος θα βγει στην αγορά στις 2 Οκτωβρίου μέσω της Roadrunner Records και θα περιλαμβάνει 13 συνθέσεις, δύο εκ των οποίων έκαναν πρεμιέρα ήδη. Πρόκειται για τα «CMFT Must Be Stopped» (με την συμμετοχή των Tech N9ne και Kid Bookie) και το «Black Eyed Blue».

Στο video του «CMFT Must Be Stopped» βλέπουμε να κάνουν ένα «πέρασμα» οι Chris Jericho, Rob Halford, Lars Ulrich και Marilyn Manson:

Οι ηχογραφήσεις του «CMFT» πραγματοποιήθηκαν στο Hideout Studio, στο Las Vegas, με παραγωγό τον Jay Ruston.

Το tracklist του «CMFT»:
01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha’s Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (Feat. Tech N9ne & Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

COREY TAYLOR – CMFT

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top