ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Corey Taylor καλεί τους Δημοκρατικούς σε συστράτευση

«Αν δεν τα βρουν μεταξύ τους, θα κερδίσει ξανά ο Trump». Ο Corey Taylor για ακόμα μια φορά τοποθετήθηκε πολιτικά, καλώντας τους Δημοκρατικούς να συστρατευθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Donald Trump. Οι αναφορές του στον Πρόεδρο της χώρας και την Hillary Clinton. Ο τραγουδιστής των Slipknot/Stone Sour δεν μάσησε τα…

«Αν δεν τα βρουν μεταξύ τους, θα κερδίσει ξανά ο Trump».

Ο Corey Taylor για ακόμα μια φορά τοποθετήθηκε πολιτικά, καλώντας τους Δημοκρατικούς να συστρατευθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Donald Trump. Οι αναφορές του στον Πρόεδρο της χώρας και την Hillary Clinton.

Ο τραγουδιστής των Slipknot/Stone Sour δεν μάσησε τα λόγια του και σε συνέντευξή του στους Irish Times έστρεψε τα βέλη του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο, καλώντας τους Δημοκρατικούς να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να λύσουν τις διαφορές τους.

Σε ερώτηση για το εάν βλέπει και δεύτερη θητεία από τον Donald Trump, ο Taylor απάντησε: «Θα ήθελα να πω όχι. Η Hillary που ήταν απέναντί του θα έχανε από οποιονδήποτε. Ο κόσμος δεν την ήθελε. Όχι τώρα, αλλά εδώ και 20 χρόνια».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος εμπιστεύθηκε τελικά τον Trump, ο τραγουδιστής ήταν αρκετά επικριτικός: «Πρόκειται για ένα ηλίθιο. Πολύς κόσμος είδε τον εαυτό του σε αυτόν και έτσι τον ψήφισε».

Για τους Δημοκρατικούς: «Δυστυχώς νομίζουν πως είναι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Αρκετοί Δημοκρατικοί δεν πήγαν να ψηφίσουν λόγω της Hillary, ακόμα και αν απέναντί τους είχαν τον Trump. Είναι και δικό τους λάθος. Νομίζω πως το εκλογικό σώμα μπερδεύτηκε και αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκε ο Trump».

Για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Όποιος και αν πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών, είτε είναι ο Sanders, είτε ο Biden, είτε ο Warren, οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν. Διαφορετικά ο Trump θα κερδίσει και άλλη θητεία».

Ο Taylor ρωτήθηκε και για τα δικά του μελλοντικά σχέδια και κυρίως για το επερχόμενο προσωπικό του album: «Έχω έτοιμα 26 τραγούδια. Νομίζω πως θα είναι το καλύτερο album των 90s» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Έχω κουραστεί από το άνευρο rock n roll. Ο δίσκος αυτός θα είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι το rock».

Παράλληλα με τον δίσκο του, ο Taylor δουλεύει πάνω και στο νέο του βιβλίο, ενώ έχει ολοκληρώσει και το σενάριο μιας νέας ταινίας τρόμου.

Οι Slipknot βρίσκονται επί Ευρωπαϊκού εδάφους περιοδεύοντας για το νέο τους album «We Are Not Your Kind».

Latest from IN FOCUS

Go to Top