ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor κυκλοφόρησε το video clip του νέου single «Culture Head»

«Culture Head»: Αυτό είναι το νέο single του Corey Taylor. Ο Corey Taylor έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του νέου του single «Culture Head», μέσα από το επερχόμενο πρώτο του album «CMFT». Στις 2 Οκτωβρίου στα καταστήματα το πρώτο solo album από τον frontman των Slipknot/Stone Sour. Μετά τα…

«Culture Head»: Αυτό είναι το νέο single του Corey Taylor.

Ο Corey Taylor έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του νέου του single «Culture Head», μέσα από το επερχόμενο πρώτο του album «CMFT». Στις 2 Οκτωβρίου στα καταστήματα το πρώτο solo album από τον frontman των Slipknot/Stone Sour.

Μετά τα «CMFT Must Be Stopped», «Black Eyes Blue» και «HWY666», ο Corey Taylor έδωσε στην κυκλοφορία ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο προσωπικό του album.

Δείτε το video clip του «Culture Head»:

«Αγαπάω όλα τα albums που έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά ειλικρινά, έτσι έχω να νιώσω από όταν ηχογραφήσαμε τον πρώτο δίσκο των Slipknot» είπε πρόσφατα στο Kerrang! ο Αμερικανός τραγουδιστής.

«Ο δίσκος αυτός με έκανε να εκτιμήσω ξανά την μουσική» προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Taylor, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον δίσκο.

Τον Αύγουστο ο Taylor είχε δηλώσει πως σκέφτεται ήδη το δεύτερο προσωπικό του album, το οποίο μάλιστα θέλει να ηχογραφήσει όταν ολοκληρωθούν οι συναυλιακές του υποχρεώσεις με τους Slipknot το 2021. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, οι Stone Sour μπήκαν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα και τον Taylor να δηλώνει πως «κάθε μέλος της μπάντας έχει πλέον το δικό του project».

Οι ηχογραφήσεις του «CMFT» πραγματοποιήθηκαν στο Hideout Studio, στο Las Vegas, με παραγωγό τον Jay Ruston.

Το tracklist του «CMFT»:
01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha’s Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (Feat. Tech N9ne & Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

Corey Taylor - CMFT album cover
COREY TAYLOR – CMFT

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top