ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor μιλάει ξανά για το επερχόμενο πρώτο του προσωπικό album

«Είναι μια μίξη πολλών διαφορετικών ειδών». Ο Corey Taylor έδωσε στην δημοσιότητα μερικές ακόμα πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο πρώτο του studio album. Μοντέρνο και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρισε ο τραγουδιστής των Slipknot/Stone Sour το album. «Όποιος έχει ακούσει αυτόν τον δίσκο, έχει ενθουσιαστεί» είπε ο Taylor σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε…

«Είναι μια μίξη πολλών διαφορετικών ειδών».

Ο Corey Taylor έδωσε στην δημοσιότητα μερικές ακόμα πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο πρώτο του studio album. Μοντέρνο και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρισε ο τραγουδιστής των Slipknot/Stone Sour το album.

«Όποιος έχει ακούσει αυτόν τον δίσκο, έχει ενθουσιαστεί» είπε ο Taylor σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Mosh Talks του Knotfest, για να προσθέσει: «Είναι ένα υβρίδιο από πολλά διαφορετικά είδη και επιρροές όπως οι Alice In Chains και ο Johnny Cash».

Σε ότι έχει να κάνει με το ύφος των τραγουδιών: «Πρόκειται για ένα μοντέρνο album στο οποίο έχω περάσει τις επιρροές μου μέσα από το δικό μου φίλτρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που άρεσε σε όσους το άκουσαν».

Ο Taylor αποκάλυψε ότι πριν την κυκλοφορία του album θα ακούσουμε δύο singles, με πολύ χαρακτηριστικά refrains.

Θυμίζουμε ότι ο Taylor έγραψε 25 νέα τραγούδια τα οποία ηχογράφησε με την μπάντα του εν μέσω περιοριστικών μέτρων.

Για το πώς κύλησαν οι ηχογραφήσεις, ο Taylor είπε: «Οι πέντε μας ηχογραφήσαμε 25 τραγούδια σε ένα διάστημα 2,5 εβδομάδων. Τα πάντα έγιναν live».

Το πρώτο solo album του Taylor αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020 ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top