ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου του προσωπικού album

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρωθεί το project». Ο Corey Taylor των Slipknot/Stone Sour ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις για το πρώτο του solo album. Ο τραγουδιστής έγραψε 25 νέα τραγούδια τα οποία ηχογράφησε με την μπάντα του εν μέσω περιοριστικών μέτρων. Ο Αμερικανός τραγουδιστής μας προετοίμαζε για τον πρώτο του…

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρωθεί το project».

Ο Corey Taylor των Slipknot/Stone Sour ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις για το πρώτο του solo album. Ο τραγουδιστής έγραψε 25 νέα τραγούδια τα οποία ηχογράφησε με την μπάντα του εν μέσω περιοριστικών μέτρων.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής μας προετοίμαζε για τον πρώτο του προσωπικό δίσκο από το 2019, με το project πλέον να έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο We Are Here, που μεταδίδεται στο YouTube.

Ερωτώμενος για το πώς πέρασε τις ημέρες των περιοριστικών μέτρων, ο Taylor απάντησε: «Είχα την ευκαιρία μυστικά μαζί με τους συνεργάτες μου να ολοκληρώσω την ηχογράφηση του πρώτου μου προσωπικού album. Δούλεψα μαζί με τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί στα solo shows μου τα τελευταία χρόνια».

Πρόκειται για τους Jason Christopher στο μπάσο, Dustin Schoenhofer (Walls Of Jericho) στα drums, τον κιθαρίστα Zack Throne και τον Christian «Tooch» Martucci, κιθαρίστα των Stone Sour.

Για το πώς κύλησαν οι ηχογραφήσεις, ο Taylor είπε: «Οι πέντε μας ηχογραφήσαμε 25 τραγούδια σε ένα διάστημα 2,5 εβδομάδων. Τα πάντα έγιναν live».

Για το ύφος των τραγουδιών: «Πρόκειται για κομμάτια που έγραψα όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν ταίριαζαν στο ύφος των Slipknot και Stone Sour. Θα ήταν κρίμα να μην τα κυκλοφορήσω και αυτή η περίοδος ήταν η ιδανική για να ολοκληρώσω τις ηχογραφήσεις».

Για την επιλογή των συνεργατών του: «Μας αρέσουν οι ίδιες μουσικές. Ακούμε το ίδιο rock, το ίδιο punk και το ίδιο heavy metal. Βάλαμε όλες τις επιρροές μας στο τελικό αποτέλεσμα».

Ο Taylor πρόσθεσε ότι ο δίσκος θα είναι σίγουρα rock, αλλά οι fans θα βρουν αρκετά crossover στοιχεία: «Σίγουρα η βάση είναι το rock, αλλά εδώ υπάρχουν πολλά στοιχεία και έξω από αυτό. Δεν θα κρύψω αυτό που είμαι».

Το πρώτο solo album του Taylor αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020 ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top