ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Corey Taylor σχεδιάζει την κυκλοφορία προσωπικού album

Θέλει να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Την πιθανότητα ηχογράφησης και κυκλοφορίας ενός προσωπικού album φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά ο frontman των Slipknot/Stone Sour, Corey Taylor. Μιλώντας στο Trunk Nation, ο Taylor που το διάστημα αυτό περιοδεύει με τους Slipknot για τις ανάγκες προώθησης του ολοκαίνουριου «We Are Not Your…

Θέλει να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Την πιθανότητα ηχογράφησης και κυκλοφορίας ενός προσωπικού album φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά ο frontman των Slipknot/Stone Sour, Corey Taylor.

Μιλώντας στο Trunk Nation, ο Taylor που το διάστημα αυτό περιοδεύει με τους Slipknot για τις ανάγκες προώθησης του ολοκαίνουριου «We Are Not Your Kind», αναφέρθηκε στην απόφαση του να δουλέψει πάνω σε ένα solo album.

«Είναι κάτι που έχω σκεφτεί αρκετά καθώς αρκετοί μου λένε πως είναι εξαιρετική κίνηση. Προφανώς δεν θα συμβεί άμεσα, όμως είναι κάτι που αν δεν το κάνω μέσα στο επόμενο διάστημα δεν θα γίνει ποτέ» είπε αρχικά ο Taylor.

Για το που τοποθετεί ο ίδιος το «άμεσα», ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Το 2021. Ψάχνω ήδη για μπάντα και είναι κάτι που έχω ήδη ενημερώσει τα μέλη των Slipknot και των Stone Sour».

Ο Taylor έκλεισε λέγοντας: «Για την ώρα μπορείτε να κρατήσετε ότι το album θα γίνει…».

Το νέο album των Slipknot τα πηγαίνει εξαιρετικά στα charts τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Latest from TOP STORIES

Go to Top