ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor σκέφτεται ήδη το δεύτερο solo album του

Θέλει να το ηχογραφήσει μετά την περιοδεία με τους Slipknot. Ο Corey Taylor θα κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό album «CMFT» στις 2 Οκτωβρίου, όμως στο μυαλό του έχει ήδη την συνέχεια. Στο πλάνο και δεύτερο solo album, οι ηχογραφήσεις του οποίου θα εξαρτηθούν από τις συναυλιακές υποχρεώσεις των Slipknot.…

Θέλει να το ηχογραφήσει μετά την περιοδεία με τους Slipknot.

Ο Corey Taylor θα κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό album «CMFT» στις 2 Οκτωβρίου, όμως στο μυαλό του έχει ήδη την συνέχεια. Στο πλάνο και δεύτερο solo album, οι ηχογραφήσεις του οποίου θα εξαρτηθούν από τις συναυλιακές υποχρεώσεις των Slipknot.

Ήταν να μην πάρει φόρα… Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του «CMFT», ο τραγουδιστής των Slipknot/Stone Sour έχει βάλει ήδη στα σκαριά και το δεύτερο album!

Μιλώντας στο Φινλανδικό Kaaos TV, ο Αμερικανός μίλησε για τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, λέγοντας πως η ιδέα του μεγάλωνε με τα χρόνια στο μυαλό του: «Οι fans το ήθελαν, σε αρκετές συνεντεύξεις το συζητούσαμε, ενώ παράλληλα εγώ έγραφα τραγούδια τα οποία ήταν μεν καλά, αλλά δεν ήταν στο στιλ των Slipknot και δεν ταίριαζαν ούτε με τους Stone Sour. Έτσι πήρα την απόφαση να προχωρήσω».

Ο Taylor είπε πως έχει αρκετό υλικό για περισσότερα solo albums, η ηχογράφηση και κυκλοφορία των οποίων ωστόσο εξαρτάται από τις υποχρεώσεις του με τους Slipknot: «Έχω τραγούδια για 3-4 albums, όμως ήθελα πρώτα να βγάλω το «CMFT» για να δω τις αντιδράσεις. Εδώ ήθελα θα καλύτερα τραγούδια προκειμένου να μπω με το δεξί».

Για το πότε σκοπεύει να μπει και πάλι στο studio για το δεύτερο προσωπικό του album: «Όταν ολοκληρώσουμε τις ζωντανές μας εμφανίσεις με τους Slipknot θα είμαι άνετος να ασχοληθώ με τον δεύτερο δίσκο μου. Τότε θα μπορώ να περιοδεύσω έχοντας δύο και όχι ένα μόνο LP».

Το «CMFT Must Be Stopped» είναι το πρώτο video του Taylor ως solo artist και ένα από τα δύο singles (το άλλο είναι το «Black Eyes Blue») που κυκλοφόρησαν μέσα από το «CMFT» που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα από το επερχόμενο album.

Το «CMFT» θα βγει στην αγορά από την Roadrunner Records.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top