ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Corey Taylor τα χώνει στους αρνητές του Ολοκαυτώματος

«Προσβάλει την μνήμη των νεκρών και όσων πολέμησαν». Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής των Slipknot και Stone Sour έριξε τα βέλη του εναντίον όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί. Αιτία της δημόσιας τοποθέτησης του Taylor είναι η πρόσφατη ιστορία με την απόφαση της…

«Προσβάλει την μνήμη των νεκρών και όσων πολέμησαν».

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής των Slipknot και Stone Sour έριξε τα βέλη του εναντίον όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί.

Αιτία της δημόσιας τοποθέτησης του Taylor είναι η πρόσφατη ιστορία με την απόφαση της Relapse Records να εκδιώξει από το ρόστερ της το συγκρότημα Tau Cross, το οποίο στα credits του νέου του album ευχαριστούσε δημόσια γνωστό αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Στο οργισμένο του μήνυμα, ο Taylor αναφέρει: «Θα το πω άλλη μια φορά για όλους εκείνους εκεί έξω: Το γεγονός ότι δεν πιστεύετε πως κάτι είναι αλήθεια, δε σημαίνει πως δεν είναι πραγματικότητα. Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, της σκλαβιάς κτλ, προσβάλει την μνήμη των νεκρών και των ανθρώπων που πολέμησαν και επέζησαν».

Οι περισσότεροι υποστηρικτές τέτοιων ανόητων απόψεων θεωρούν ο «μύθος» του Ολοκαυτώματος «κατασκευάστηκε» και «προπαγανδίστηκε» για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Σιωνιστικού κινήματος και να οδηγήσει στη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους, αλλά έχουν εκφραστεί και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Latest from IN FOCUS

Go to Top