ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Corey Taylor βάζει τους Stone Sour στον πάγο

Για να δουλέψει πάνω στο πρώτο του προσωπικό album. Ο Corey Taylor αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως δεν υπάρχουν πλάνα για νέα μουσική από τους Stone Sour. Την προσοχή του στο πρώτο του προσωπικό album στρέφει ο τραγουδιστής των Slipknot. Μιλώντας στο Trunk Nation, ο Αμερικανός τραγουδιστής δήλωσε πως…

Για να δουλέψει πάνω στο πρώτο του προσωπικό album.

Ο Corey Taylor αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως δεν υπάρχουν πλάνα για νέα μουσική από τους Stone Sour. Την προσοχή του στο πρώτο του προσωπικό album στρέφει ο τραγουδιστής των Slipknot.

Μιλώντας στο Trunk Nation, ο Αμερικανός τραγουδιστής δήλωσε πως οι Stone Sour μπαίνουν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα, με σκοπό ο ίδιος να αφοσιωθεί στο πρώτο του προσωπικό album αλλά και τις υποχρεώσεις του με τους Slipknot.

«Νιώθω πως με το «Hydrograd» το 2017 πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα. Όλοι μας έχουμε πράγματα να κάνουμε, συνεπώς η απόφαση μας ήταν ομόφωνη. Εάν κάποια στιγμή επανέλθουμε, θα κάνουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Προς το παρόν δίνουμε τον εαυτό μας στα προσωπικά μας projects» είπε ο Taylor.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι πρόσφατε δηλώσεις του κιθαρίστα του συγκροτήματος Josh Rand, ο οποίος δήλωσε στο Guitar World: «Βρισκόμαστε σε παύση. Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα και επιπλέον ο Corey ήθελε να ηχογραφήσει το προσωπικό του album. Δεν μπορώ να ξέρω εάν θα επιστρέψουμε».

Ο Rand ηχογραφεί επίσης solo album, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα έχει σχέση με τους Stone Sour.

Ο Taylor για την ολοκλήρωση του album του δούλεψε με τους Jason Christopher στο μπάσο, Dustin Schoenhofer (Walls Of Jericho) στα drums, τον κιθαρίστα Zack Throne και τον Christian «Tooch» Martucci, κιθαρίστα των Stone Sour.

Για το ύφος των τραγουδιών, ο Αμερικανός frontman είπε: «Πρόκειται για κομμάτια που έγραψα όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν ταίριαζαν στο ύφος των Slipknot και Stone Sour. Θα ήταν κρίμα να μην τα κυκλοφορήσω και η περίοδος του αναγκαστικού εγκλεισμού ήταν η ιδανική για να ολοκληρώσω τις ηχογραφήσεις».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top