ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dave Gahan των Depeche Mode στο νέο κομμάτι των Null And Void

Δείτε το video clip για το τραγούδι «Where I Wait». Ο frontman των Depeche Mode Dave Gahan συνεργάστηκε για ακόμα μια φορά με τον Kurt Uenala, στο ηλεκτρονικό project του τελευταίου Null And Void. Ο Gahan τραγουδά και εμφανίζεται στο video clip του τραγουδιού «Where I Wait», το οποίο και…

Δείτε το video clip για το τραγούδι «Where I Wait».

Ο frontman των Depeche Mode Dave Gahan συνεργάστηκε για ακόμα μια φορά με τον Kurt Uenala, στο ηλεκτρονικό project του τελευταίου Null And Void.

Ο Gahan τραγουδά και εμφανίζεται στο video clip του τραγουδιού «Where I Wait», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι δύο άντρες συνδέονται με φιλία, με τον Uenala να είναι ο ηχολήπτης των Depeche Mode αλλά και των προσωπικών ηχογραφήσεων του Gahan τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Γνωριζόμαστε τόσο καλά που δε χρειαζόμαστε και πολλά για να «βρεθούμε» καλλιτεχνικά» είπε ο Uenala στο περιοδικό Rolling Stone.

Πρόθεση του Uenala ήταν αρχικά να δημιουργήσει ένα κομμάτι που θα ταίριαζε στο ύφος των Depeche Mode και πιθανότατα θα βρισκόταν και σε μια από τις μελλοντικές δουλειές της μπάντας. Ωστόσο, ο περιορισμένος χρόνος στο studio ακύρωσε αυτά τα σχέδια με το «Where I Wait» να είναι το κομμάτι που σύμφωνα με τον δημιουργό του ταιριάζει απόλυτα στη φωνή του Gahan.

«Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για την αγάπη χωρίς αναστολές και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς» λέει ο Gahan, για να προσθέσει: «Όταν υπάρχει σκοπιμότητα στην αγάπη, το μίσος και ο θάνατος ακολουθούν».

Στη συνέχεια ο Dave Gahan έπλεξε το εγκώμιο του Uenala λέγοντας πως είναι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τι του ταιριάζει ερμηνευτικά και μουσικά: «Δεν είναι προβλέψιμος, απλά γνωρίζει τις μουσικές μου προτιμήσεις και συνήθειες».

Ο Kurt Uenala έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με μπάντες και καλλιτέχνες όπως οι Black Rebel Motorcycle Club, Shannon Funchess και The Big Pink. Επίσης έχει δουλέψει μαζί με τον Moby, τους Kills, αλλά και τους Soulsavers (μαζί με τον Dave Gahan).

Latest from TOP STORIES

Go to Top