ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dave Grohl παρομοιάζει το νέο album των Foo Fighters με το «Let’s Dance» του David Bowie

«Είναι σχεδόν σαν ένας μοντέρνος dance rock δίσκος». Ο Dave Grohl μίλησε για το επερχόμενο album των Foo Fighters παρομοιάζοντας το με το «Let’s Dance» του David Bowie. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του album από τους αμερικανούς rockers. Ο νέος δίσκος των Foo Fighters είναι έτοιμος και ο Dave…

«Είναι σχεδόν σαν ένας μοντέρνος dance rock δίσκος».

Ο Dave Grohl μίλησε για το επερχόμενο album των Foo Fighters παρομοιάζοντας το με το «Let’s Dance» του David Bowie. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του album από τους αμερικανούς rockers.

Ο νέος δίσκος των Foo Fighters είναι έτοιμος και ο Dave Grohl αρχίζει στις συνεντεύξεις του να μας δίνει κάποιες πρώτες πληροφορίες.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Los Angeles για το πώς η πανδημία του COVID-19 επηρέασε την μουσική βιομηχανία, ο φυσικός ηγέτης των Foo Fighters αναφέρθηκε και στο επόμενο δισκογραφικό εγχείρημα του συγκροτήματος του:

«Ο δίσκος είναι γεμάτος με ανθεμικά rock τραγούδια. Είναι σχεδόν σαν ένας dance δίσκος. Όχι disco, αλλά ένα μοντέρνο dance rock album. Στα αυτιά μου ακούγεται σαν η δική μας εκδοχή του «Let’s Dance» του David Bowie».

Ο Grohl έκανε λόγο για έναν αρκετά αισιόδοξο και up-tempo δίσκος: «Θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που θα ανεβάζει τον κόσμο. Έχει τα σκοτεινά του σημεία, αλλά γενικά ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι, που θέλαμε να το περάσουμε στα τραγούδια μας».

Το επερχόμενο άτιτλο μέχρι στιγμής album των Foo Fighters θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και θα διαδεχθεί το «Concrete & Gold» του 2017.

Latest from TOP STORIES

Go to Top