Ο Dave Mustaine κατηγορεί τον Lars Ulrich για την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του «No Life ‘Til Leather» demo των Metallica

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 01, 2017, 7:30 πμ
22 secs

Ο Dave Mustaine με νέες του δηλώσεις κατηγορεί τον Lars Ulrich ως κύριο υπεύθυνο για τη μη κυκλοφορία του demo tape των Metallica «No Life ‘Til Leather».

Πρόκειται για το demo των Metallica από το μακρινό 1982, όταν ακόμα βρισκόταν στην μπάντα ο Dave Mustaine.

Θυμίζουμε πως το demo ήταν προγραμματισμένο να επανακυκλοφορήσει το 2015, με τον drummer των Metallica να δηλώνει έναν χρόνο αργότερα πως «νομικά κολλήματα» εμποδίζουν την πραγματοποίηση του project.

Τώρα, ο ηγέτης των Megadeth περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας πως η μη κυκλοφορία του demo οφείλεται στον Ulrich και στην απαίτηση του να πάρει τα συνθετικά δικαιώματα 2 τραγουδιών.

Ο Mustaine με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Πριν από δύο χρόνια με προσέγγισε ο James (σ.σ: James Hetfield) με σκοπό την επανακυκλοφορία του «No Life ‘Til Leather». Μιλάγαμε για μια ευρεία κυκλοφορία του demo με 27 τραγούδια και άφθονο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες. Δυστυχώς το θέμα κόλλησε γιατί ο Lars ήθελε τα συνθετικά δικαιώματα δύο τραγουδιών. Σε αυτό το demo έχω γράψει τα πάντα εγώ… μουσική και στίχους. Είναι δικά μου».

Την ανάρτηση του Mustaine ακολούθησαν πολλά σχόλια φίλων της μπάντας οι οποίοι κριτίκαραν ανοιχτά τους Metallica, με τον frontman των Megadeth όμως να υπερασπίζεται την πρώην μπάντα του.

«Παιδία, σταματήστε! Δεν έχει σημασία αν τους είμαι αρεστός πλέον, οφείλω όμως να δείξω σεβασμό σε αυτούς και στα όσα κάναμε μαζί».

Ο Lars Ulrich δήλωσε το 2016 πως το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας του «No Life ‘Til Leather» είναι ακόμα ανοιχτό.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST