ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Dave Townsend βάζει στον πάγο την μπάντα του

Θέλει να αφοσιωθεί σε μια σειρά από projects. Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο Dave Townsend ενημέρωσε τους fans του πως οι Devin Townsend Project μπαίνουν στον πάγο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι πως ο Καναδός μουσικός θέλει να αφοσιωθεί σε μια σειρά από προσωπικά projects,…

Θέλει να αφοσιωθεί σε μια σειρά από projects.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο Dave Townsend ενημέρωσε τους fans του πως οι Devin Townsend Project μπαίνουν στον πάγο για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος είναι πως ο Καναδός μουσικός θέλει να αφοσιωθεί σε μια σειρά από προσωπικά projects, τα οποία δε θα του αφήσουν τον χρόνο που θα ήθελε για να ασχοληθεί με την μπάντα του.

Ο Devin Townsend σύμφωνα με πληροφορίες δουλεύει πάνω σε τέσσερα νέα albums, ενώ στο τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσής του βρίσκεται και το DVD «Machine Live In Plovdiv».

Ο Townsend ολοκλήρωσε την ανάρτησή του ευχαριστώντας τους fans και τους μουσικούς που συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στους Dave Townsend, με τους οποίους κυκλοφόρησε οκτώ studio albums από το 2008.

Δείτε την ανάρτηση του Devin Townsend στο Facebook:

Hey guys, Devin here. So after 8 years of touring with DTP, I've decided to take a break from this band and focus on…

Gepostet von Devin Townsend am Mittwoch, 31. Januar 2018

 

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top