ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Devin Townsend ετοιμάζει το νέο του studio album

Ενημέρωσε τους fans του μέσω Twitter. Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Devin Townsend ενημέρωσε τους fans του πως βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου. Ιδιαίτερα ενεργός εν μέσω καραντίνας ο Καναδός μουσικός. Ο Devin Townsend τήρησε τις συστάσεις και τις οδηγίες των ειδικών και το περασμένο διάστημα έμεινε σπίτι.…

Ενημέρωσε τους fans του μέσω Twitter.

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Devin Townsend ενημέρωσε τους fans του πως βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου. Ιδιαίτερα ενεργός εν μέσω καραντίνας ο Καναδός μουσικός.

Ο Devin Townsend τήρησε τις συστάσεις και τις οδηγίες των ειδικών και το περασμένο διάστημα έμεινε σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι παρέμεινε ανενεργός. Το Quarantine project που λάνσαρε, του έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους fans, να γράψει κάποια νέα τραγούδια και να δώσει online shows προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές δράσεις.

Τα παραπάνω φαίνεται πως γέμισαν με έμπνευση τον Καναδό, ο οποίος σε «τιτίβισμα» του στο Twitter, ενημέρωσε τους fans του ότι ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο νέο του album!

«Με χτύπησε η έμπνευση. Ξεκίνησα να γράφω νέο δίσκο. Θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο ενεργός online, καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που συμβαίνουν αυτό το διάσημα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Townsend.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία studio δουλειά του Townsend ήταν το «Empath» του 2019.

Latest from TOP STORIES

Go to Top