ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Devin Townsend λανσάρει το Quarantine Project

Ακούστε το νέο του τραγούδι «Quarantine». Η καραντίνα που βιώνουμε ελέω κορωνοϊού έχει οδηγήσει τους περισσότερους καλλιτέχνες και συγκροτήματα να ακυρώσουν όλες τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο στο studio, περισσότερη δημιουργικότητα και φυσικά… περισσότερη μουσική. Ο Devin Townsend είναι από τους πιο δημιουργικούς μουσικούς και φυσικά δεν…

Ακούστε το νέο του τραγούδι «Quarantine».

Η καραντίνα που βιώνουμε ελέω κορωνοϊού έχει οδηγήσει τους περισσότερους καλλιτέχνες και συγκροτήματα να ακυρώσουν όλες τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο στο studio, περισσότερη δημιουργικότητα και φυσικά… περισσότερη μουσική.

Ο Devin Townsend είναι από τους πιο δημιουργικούς μουσικούς και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι, ξεκίνησε το νέο του «Quarantine Project», ζητώντας παράλληλα από τους fans του να στηρίξουν τον ίδιο και το crew του, τις δύσκολες αυτές στιγμές για κάθε μουσικό και συγκρότημα.

Μέσω καμπάνιας στο GoFundMe, ο Townsend έχει ήδη συγκεντρώσει την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές $64,000, ξεπερνώντας τον αρχικό του στόχο που ήταν τα $50,000.

Ο Townsend έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του κομμάτι «Quarantine»:

Για την δημιουργία του συγκεκριμένου μουσικού εγχειρήματος, ο Καναδός τόνισε: «Θέλω να συνεισφέρω και να ανακουφίσω τον κόσμο, όπως μπορώ. Οι fans με έχουν στηρίξει πολύ μέσω του GoFundMe, ειδικά τώρα που τα έσοδα των καλλιτεχνών έχουν μειωθεί δραματικά εξαιτίας των ακυρώσεων των περιοδειών. Για μένα αυτός είναι ο τρόπος να πω το δικό μου «ευχαριστώ». Όσο αυτό είναι εφικτό, θα κυκλοφορώ όσο περισσότερο υλικό το επόμενο διάστημα».

Ο Townsend εξήγησε τον λόγο που ζήτησε οικονομική στήριξη από τους fans: «Η εταιρία μου περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους και η προσφορά σας μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Γνωρίζω πως όλοι μας έχουμε επηρεαστεί από την κατάσταση και ενδεχομένως να μπορούσα να ψάξω για δουλειά αυτή την περίοδο, όμως προτιμώ να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλύτερος. Θα συνεχίσω να σας δίνω μουσική και ελπίζω αυτό να σας ευχαριστεί».

Στη συνέχεια ο Καναδός μουσικός τοποθετήθηκε για το νέο κομμάτι: «Το πρώτο δείγμα είναι ένα μελαγχολικό κομμάτι με τίτλο «Quarantine». Η ιδέα είναι να κυκλοφορήσω μουσική με διαφορετικά στιλ, ώστε να κρατήσω το ενδιαφέρον ζωντανό. Επιπλέον, έχω αρχίσει να μαθαίνω περισσότερα για το πώς να γυρίζω videos και ελπίζω να γίνω καλύτερος όσο περνά ο καιρός».

Το μήνυμα του Townsend ολοκληρώνεται: «Εκ μέρους της Northern Music και της HevyDevy Record καθώς και όλης της ομάδας που δουλεύει επαγγελματικά γύρω από μένα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Ξέρουμε πως ο κόσμος υποφέρει από όλη αυτή την κατάσταση. Δουλεύω συνεχώς πάνω σε νέες ιδέες και μουσικές αυτή την περίοδο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Σας ευχαριστώ».

Ο Townsend κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Empath» τον Μάρτιο του 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top