Ο Dexter Fletcher είναι ο νέος σκηνοθέτης για το «Bohemian Rhapsody»

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 07, 2017, 8:39 πμ
18 secs

Η Twentieth Century Fox ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο νέος σκηνοθέτης που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury.

Ο Dexter Fletcher, γνωστός από τη δουλειά του στο «Eddie The Eagle», θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα για το «Bohemian Rhapsody», μετά και την απόλυση του Bryan Singer.

Εκτός από το σκηνοθετικό του έργο στο «Eddie The Eagle», ο Fletcher έχει παρελθόν και ως ηθοποιός, έχοντας παίξει στο «Lock Stock And Two Smoking Barrels» του Guy Ritchie, καθώς και στην mini σειρά «Band Of Brothers».

Θυμίζουμε πως ο Singer απολύθηκε από το project λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για επιθετική συμπεριφορά προς ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές. Προσπαθώντας να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, ο σκηνοθέτης των «X-Men» είπε πως βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση, λόγο σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων υγείας μέλους της οικογένειάς του. Είπε μάλιστα πως για τον λόγο αυτό είχε ζητήσει άδεια από την παραγωγή, η οποία όμως του την αρνήθηκε.

Το «Bohemian Rhapsody» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα της επόμενης χρονιάς και μέχρι στιγμής -παρά τα προβλήματα που συνεχίζονται- η ημερομηνία αυτή δεν έχει μετατεθεί.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST