ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο drummer των System Of A Down και ο τραγουδιστής των Avenged Sevenfold διασκευάζουν Radiohead

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του solo album του John Dolmayan. Τον επόμενο μήνα ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του solo album με τίτλο «These Gray Men». Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 8 διασκευές από διάφορους καλλιτέχνες όπως οι Radiohead, η Madonna,…

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του solo album του John Dolmayan.

Τον επόμενο μήνα ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του solo album με τίτλο «These Gray Men». Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 8 διασκευές από διάφορους καλλιτέχνες όπως οι Radiohead, η Madonna, ο Eminem και ο David Bowie.

Στο «These Gray Men» ο Dolmayan συνεργάζεται με γνωστά ονόματα της rock και metal σκηνής, όπως ο M Shadows, τραγουδιστής των Avenged Sevenfold, ο Serj Tankian αλλά και ο Tom Morello που συμμετέχει με ένα solo.

Ο Dolmayan έδωσε στην δημοσιότητα το video clip της διασκευής του «Street Spirit» των Radiohead, στο οποίο συμμετέχει ο M. Shadows.

«Πρόκειται για ένα τραγούδι που με αγγίζει ιδιαίτερα» θα πει στο Rolling Stone ο Dolmayan. «Ήθελα να δώσω ένα πιο rock ύφος στο κομμάτι. Αλήθεια, πως θα ακουγόταν αυτό το τραγούδι αν στα τύμπανα βρισκόταν ο John Bonham;».

Από τη μεριά του, ο frontman των Avenged Sevenfold πρόσθεσε: «Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το project, όταν μου ζήτησε ο John να συμμετέχω. Σεβόμουν ανέκαθεν τους Radiohead, αν και δεν είχα μεγάλη επαφή με την μουσική τους. Όταν έλαβα το κομμάτι από τον John εντυπωσιάστηκα. Η συμμετοχή του Tom Morello ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

Το tracklist του «These Gray Men»:
01. Hung Up (Madonna)
02. Street Spirit (Radiohead)
03. Beautiful Thieves (AFI)
04. Road To Nowhere (Talking Heads)
05. Rock Bottom (Eminem)
06. Runaway (Del Shannon)
07. Starman (David Bowie)
08. What You Know (Two Door Cinema Club)

Latest from TOP STORIES

Go to Top