ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Duff McKagan ανακοίνωσε το solo album «Tenderness»

Ακούστε το νέο single «Chip Away». Ο μπασίστας των Guns N Roses Duff McKagan έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Tenderness». Το album θα κυκλοφορήσει την τελευταία ημέρα του Μάη και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με νέο single το «Chip Away», το οποίο ακολουθεί…

Ακούστε το νέο single «Chip Away».

Ο μπασίστας των Guns N Roses Duff McKagan έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Tenderness».

Το album θα κυκλοφορήσει την τελευταία ημέρα του Μάη και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με νέο single το «Chip Away», το οποίο ακολουθεί το «Tenderness» που ακούσαμε δύο εβδομάδες πριν.

Το «Tenderness» έχει αρκετές αναφορές στα 2,5 τελευταία χρόνια που πέρασε στον δρόμο ο McKagan με τους Guns N Roses, στα πλαίσια της Not In This Lifetime περιοδείας.

Οι ηχογραφήσεις του δίσκου ξεκίνησαν έναν χρόνο πριν με τον McKagan να έχει στο πλευρό του τον παραγωγό Shooter Jennings.

Το tracklist του «Tenderness»:
01. Tenderness
02. It’s Not Too Late
03. Wasted Heart
04. Falling Down
05. Last September
06. Chip Away
07. Cold Outside
08. Feel
09. Breaking Rocks
10. Parkland
11. Don’t Look Behind You

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top