ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Duff McKagan ολοκληρώνει το νέο του solo album

Στο studio ο μπασίστας των Guns N Roses. Ο μπασίστας των Guns N Roses Duff McKagan βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο του solo album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Στο πλευρό του βρίσκεται ο παραγωγός Shooter Jennings, με τον οποίο ο βετεράνος μπασίστας σχηματοποιεί τα νέα του…

Στο studio ο μπασίστας των Guns N Roses.

Ο μπασίστας των Guns N Roses Duff McKagan βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο του solo album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο παραγωγός Shooter Jennings, με τον οποίο ο βετεράνος μπασίστας σχηματοποιεί τα νέα του τραγούδια, με τον McKagan να δηλώνει: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια βρίσκομαι συνεχώς στον δρόμο και αυτά τα τραγούδια λένε την ιστορία μου».

Από την μεριά του ο Jennings πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή που κάτσαμε μαζί στο πιάνο μου για να δουλέψουμε πάνω στις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του, κατάλαβα ότι αυτά τα τραγούδια είναι ιδιαίτερα».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top