ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Eddie των Iron Maiden εισβάλει στο Angry Birds Evolution

Από τις 18 Οκτωβρίου στο διάσημο παιχνίδι. Οι προγραμματιστές του διάσημου mobile game «Angry Birds», ανακοίνωσαν πως η μασκότ των Iron Maiden, Eddie, μπαίνει στο παιχνίδι! Η Rovio Entertainment θα κυκλοφορήσει το «Angry Birds Evolution» αυτή την εβδομάδα (18 Οκτωβρίου), με τον Eddie The Bird να είναι ένας από τους…

Από τις 18 Οκτωβρίου στο διάσημο παιχνίδι.

Οι προγραμματιστές του διάσημου mobile game «Angry Birds», ανακοίνωσαν πως η μασκότ των Iron Maiden, Eddie, μπαίνει στο παιχνίδι!

Η Rovio Entertainment θα κυκλοφορήσει το «Angry Birds Evolution» αυτή την εβδομάδα (18 Οκτωβρίου), με τον Eddie The Bird να είναι ένας από τους χαρακτήρες. Ο Eddie θα βρίσκεται στο παιχνίδι για δύο εβδομάδες, αλλά οι fans των heavy metal θρύλων που θα τον «στρατολογήσουν» θα έχουν τη δυνατότητα να τον κρατήσουν για πάντα.

«Η ομάδα μας είναι γεμάτη από fans των Iron Maiden και το να έχουμε τον Eddie στο παιχνίδι ήταν για μας μια φυσική εξέλιξη. Είναι καιρός ο Eddie να αναγνωριστεί και στον κόσμο του Angry Birds» δήλωσε ο υπεύθυνος της ομάδας παραγωγών, Miika Tams.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Llexi Leon πρόσθεσε: «Όταν σε καλούν από την Rovio, λέγοντας σου πως αρκετά μέλη της είναι fans των Iron Maiden και πως θα ήθελαν τον Eddie μέσα στο παιχνίδι, δε μπορείς να μην τους ακούσεις».

Με αφορμή το Halloween, ο Eddie The Bird θα είναι διαθέσιμος σε τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες, όλοι τους εμπνευσμένη μέσα από την πλούσια δισκογραφία του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top