ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Eddie Vedder έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και δείχνει την επιστολική ψήφο

Ο Eddie Vedder μαθαίνει στους fans πώς να ψηφίσουν εξ αποστάσεως. Ο Eddie Vedder στο Instagram! Ο τραγουδιστής των Pearl Jam αποφάσισε να ανοίξει προσωπικό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ο Eddie Vedder έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ…

Ο Eddie Vedder μαθαίνει στους fans πώς να ψηφίσουν εξ αποστάσεως.

Ο Eddie Vedder στο Instagram! Ο τραγουδιστής των Pearl Jam αποφάσισε να ανοίξει προσωπικό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Eddie Vedder έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ του Joe Biden στις επερχόμενες εκλογές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κινητοποιήσει τους fans του, προκειμένου να ψηφίσουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Vedder θα ανεβάσει videos στα οποία θα εξηγεί βήμα προς βήμα το πώς μπορεί κάποιος να ψηφίσει επιστολικά.

«Καλημέρα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να κρατάτε γερά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όσο για μένα, θα ψηφίσω με επιστολή», κάτι που κάνει αργότερα, όπως φαίνεται και στις επόμενες αναρτήσεις του.

Ο Vedder προσθέτει πως η επιστολική ψήφος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος προκειμένου κάποιος να ψηφίσει. Ο τραγουδιστής των Αμερικανών rockers, όπως και πολλοί Δημοκρατικοί, θεωρούν πως η επιστολή ψήφος είναι αυτή που θα δώσει την νίκη στον Biden και την Harris στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι η επιστολική ψήφος είναι ευάλωτη σε νοθεία, αν και ειδικοί επισημαίνουν ότι η νοθεία στις εκλογές στις ΗΠΑ είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Εξάλλου ο Τραμπ έχει κατηγορήσει τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές προωθώντας την επιστολική ψήφο.

Η επιστολική ψήφος δεν είναι κάτι καινούριο για τις ΗΠΑ, σχεδόν ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους επέλεξε τη μέθοδο αυτή στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Στις φετινές εκλογές αναμένεται αριθμός ρεκόρ επιστολικών ψήφων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακτιβιστές εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, εκτιμώντας ότι υποκινεί στην παραβίαση των νόμων και κάλεσαν τους πολίτες να μην ακούσουν τις προτροπές του.

«Είναι παράνομο να ψηφίζει κανείς δύο φορές. Μην ακούτε τον πρόεδρο», τόνισε η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) στο Twitter.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την προεκλογική του καμπάνια και σχεδόν σε κάθε του ομιλία χρησιμοποιεί rock τραγούδια, δίχως να ζητήσει την άδεια των δημιουργών του. Ο Eric Burdon είναι ο τελευταίος από αυτούς, κάνοντας επίθεση μέσω Twitter στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών για την χρήση του «House Of The Rising Sun»

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top