Ο Fantastic Negrito διασκευάζει E-40.

Ο Fantastic Negrito έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού «Searching For Captain Save A», που περιλαμβάνεται στο φετινό του album «Have You Lost Your Mind Yet?».

Πρόκειται για διασκευή στο κλασικό τραγούδι του rapper E-40 το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 1993, με τον ανερχόμενο bluesman να δηλώνει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το τραγούδι. Το να δουλεύεις μαζί με τον E-40 είναι φανταστικό. Πρόκειται για έναν θεό του hip hop».

Ο Fantastic Negrito συνεχίζει δηλώνοντας μεγάλος οπαδούς της δουλειάς του E-40: «Είναι έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορεί. Ο κόσμος τώρα αντιλαμβάνεται το μέγεθος του σαν καλλιτέχνη. Πρέπει να είσαι οπαδός του για να τον καταλάβεις καλά».

Ο τίτλος του τραγουδιού χρησιμοποιούταν ως έκφραση σε αρκετές Blaxploitation ταινίες, περιγράφοντας κατά αυτόν τον τρόπο όσους άνδρες θεωρούσαν εαυτούς ως οικονομικούς σωτήρες μη προνομιούχων γυναικών.

Το «Have You Lost Your Mind Yet?» κυκλοφόρησε από την Cooking Vinyl στις 14 Αυγούστου με κοινό και κριτικούς να αποθεώνουν τον δίσκο.

Ακούστε το album:

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, ο Fantastic Negrito δήλωσε πως αισθάνεται τα blues μέσα του τονίζοντας με έμφαση: «Φυσικά και αισθάνομαι τα blues. Θεωρώ ότι τα blues είναι τα πρώτα punk τραγούδια. Οι bluesmen ήταν οι πρώτοι punk rockers στα 1920. Ο Robert Johnson ήταν ο πρώτος punk rocker. Αρκεί να διαβάσετε τους στίχους του».

«Τα blues είναι το φάρμακο της ψυχής μας» καταλήγει ο Fantastic Negrito.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.