ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο frontman των Limp Bizkit Fred Durst σκηνοθετεί film με πρωταγωνιστή τον John Travolta!

Ο τραγουδιστής των Limp Bizkit Fred Durst θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Moose», στην οποία θα παίζει και ο John Travolta! Πρόκειται για ένα θρίλερ, με βασικό πρωταγωνιστή τον Devon Sawa, ο οποίος υποδύεται έναν αστέρα του Hollywood που δέχεται συνεχώς ενοχλήσεις από έναν φανατικό του οπαδό, στον ρόλο…

Ο τραγουδιστής των Limp Bizkit Fred Durst θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Moose», στην οποία θα παίζει και ο John Travolta!

Πρόκειται για ένα θρίλερ, με βασικό πρωταγωνιστή τον Devon Sawa, ο οποίος υποδύεται έναν αστέρα του Hollywood που δέχεται συνεχώς ενοχλήσεις από έναν φανατικό του οπαδό, στον ρόλο του οποίου βρίσκεται ο Travolta.

Ο Durst έχει επηρεαστεί από εν μέρει αληθινά γεγονότα και από ένα περιστατικό με έναν φανατικό οπαδό των Limp Bizkit, μερικά χρόνια πριν.

Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται στην Alabama, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η επίσημη πρεμιέρα της.

Παλιότερα, ο Durst είχε σκηνοθετήσει τις ταινίες «The Education Of Charlie Banks» και το «The Longshots», στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ice Cube.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top