ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Gaten Matarazzo από το Stranger Things στο νέο video των Green Day

Δείτε το clip για το «Meet Me On The Roof». Οι Green Day έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Meet Me On The Roof», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Gaten Matarazzo, πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς Stranger Things! Αυτό είναι το τέταρτο τραγούδι που ακούμε…

Δείτε το clip για το «Meet Me On The Roof».

Οι Green Day έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους video clip για το τραγούδι «Meet Me On The Roof», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Gaten Matarazzo, πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς Stranger Things! Αυτό είναι το τέταρτο τραγούδι που ακούμε μέσα από το επερχόμενο album των Αμερικανών rockers «Father Of All Motherfuckers».

Το video clip είδε το φως της δημοσιότητας την πρεμιέρα της κυκλοφορίας του 13ου δίσκου της μπάντας.

Στη νέα τους συνέντευξης στο Βρετανικό NME, το συγκρότημα εκτός από το νέο album κάνει και έναν απολογισμό της πορείας του, με τον Billie Joe Armstrong να δηλώνει πως «ζούμε κάθε μέρα σαν να μην έχουμε τίποτα».

«Προσπαθούμε ακόμα να αντλήσουμε έμπνευση από παντού. Θέλουμε να δημιουργούμε καλούς δίσκους και η μουσική είναι πάντα η κινητήριος δύναμή μας» θα πει σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στο NME ο Armstrong.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top