ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Geddy Lee των Rush κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο

Στις 4 Δεκέμβρη το «Geddy Lee’s Big Book Of Beautiful Bass». Την αγάπη του για το μπάσο εκφράζει μέσω του νέου του βιβλίου «Geddy Lee’s Big Book Of Beautiful Bass» ο frontman των Rush, Geddy Lee. Το βιβλίο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Δεκεμβρίου από την Harper…

Στις 4 Δεκέμβρη το «Geddy Lee’s Big Book Of Beautiful Bass».

Την αγάπη του για το μπάσο εκφράζει μέσω του νέου του βιβλίου «Geddy Lee’s Big Book Of Beautiful Bass» ο frontman των Rush, Geddy Lee.

Το βιβλίο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Δεκεμβρίου από την Harper Design και σε αυτό ο Καναδός μουσικός θα παρουσιάζει αναλυτικές λεπτομέρειες και πληροφορίες από την συλλογή του, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 250 μπάσα.

Ο Lee πέρασε το τελευταίο διάστημα μελετώντας την ιστορία του οργάνου με σκοπό να μεταδώσει αυτή την γνώση μέσα από το βιβλίο του, στο οποίο περιλαμβάνονται και αρκετές συνεντεύξεις με σπουδαίους μπασίστες όπως ο John Paul Jones (Led Zeppelin), Adam Clayton (U2), Bill Wyman (The Rolling Stones), Robert Trujillo (Metallica), Les Claypool (Primus) και Bob Daisley (Rainbow).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top