ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Gus G. για την «συμμετοχή» του στην Eurovision

Ο Gus G. ήταν το πρόσωπο έκπληξη το οποίο το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε την βαθμολογία της Ελληνικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision 2019. Ο βιρτουόζος κιθαρίστας σε μήνυμα του στο Facebook υπεραμύνθηκε της απόφασης του να «συμμετέχει» με τον τρόπο του στον διαγωνισμό, λέγοντας πως η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα.…

Ο Gus G. ήταν το πρόσωπο έκπληξη το οποίο το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε την βαθμολογία της Ελληνικής επιτροπής στον τελικό της Eurovision 2019.

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας σε μήνυμα του στο Facebook υπεραμύνθηκε της απόφασης του να «συμμετέχει» με τον τρόπο του στον διαγωνισμό, λέγοντας πως η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κιθαρίστα των Firewind στο Facebook αναφέρει: «Όταν η Ελληνική δημόσια τηλεόραση μου ζήτησε να ανακοινώσω την βαθμολογία, είχα έναν δισταγμό καθώς είμαι metalhead και δεν ανήκω στην pop κουλτούρα. Η μουσική όμως δεν γνωρίζει σύνορα, κάτι που όλοι πρέπει να σεβόμαστε, ανεξαρτήτως προτιμήσεων. Άλλωστε ανά καιρούς αρκετοί rock/metal καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί με pop stars».

Η ανάρτηση του Gus G. συνεχίζει: «Βλέπω την Eurovision ως μια μεγάλη τηλεοπτική μουσική παραγωγή. Σε καμία περίπτωση δεν το είδα ως πολιτική, και λυπάμαι αν κάποιοι το εξέλαβαν έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για λίγα δευτερόλεπτα είχα την ευκαιρία να παίξω κιθάρα και να βάλω το πνεύμα της rock μουσικής σε δεκάδες εκατομμύρια σπίτια. Αν περάσατε καλά, τότε κάναμε καλά την δουλειά μας. Και το διασκέδασα και εγώ αρκετά».

Το μήνυμα του Gus G. ολοκληρώνεται: «Ευχαριστώ την ΕΡΤ για την ευκαιρία που μου έδωσε και όλους εσάς για τα θετικά σας σχόλια».

Ο Gus G. κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Fearless», με τους Firewind να μπαίνουν σύντομα στο studio για το επόμενο album τους.

OK, so I know a lot of you were shocked (whether it was in a good way or not) to see yours truly on Eurovision last…

Gepostet von Gus G am Sonntag, 19. Mai 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top