ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο Ian Brown επιμένει στις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

Ο Ian Brown πιστεύει πως η πανδημία είναι ένα σχέδιο. Στο άρμα των αρνητών της πανδημίας έχει ανέβει ο Ian Brown, τραγουδιστής των Stone Roses, υιοθετώντας όλες τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Noel Gallagher, σήμερα είναι ο Ian…

Ο Ian Brown πιστεύει πως η πανδημία είναι ένα σχέδιο.

Στο άρμα των αρνητών της πανδημίας έχει ανέβει ο Ian Brown, τραγουδιστής των Stone Roses, υιοθετώντας όλες τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Noel Gallagher, σήμερα είναι ο Ian Brown, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Όπως και στην κοινωνία, έτσι και στην μουσική βιομηχανία, αρκετοί είναι εκείνοι που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και υιοθετούν τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνται στο διαδίκτυο.

Σε μία σειρά από πρόσφατα «τιτιβίσματα» στο Twitter, ο Άγγλος τραγουδιστής χαρακτήρισε τον covid-19… «plandemic» (plan + pandemic), λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ένα σχέδιο για να μας κάνουν ψηφιακούς σκλάβους. Ο frontman έκανε αναφορά στον Τζορτζ Όργουελ γράφοντας: «Όλες οι τυραννίες κυριαρχούν στους ανθρώπους μέσω απάτης και βίας. Μόλις όμως αποκαλυφθεί η απάτη, αυτό που μένει είναι η βία».

Και συνεχίζει προτρέποντας τον κόσμο: «Όχι lockdown, όχι τεστ, όχι ιχνηλάτηση, όχι μάσκες, όχι εμβόλιο», κάνοντας μάλιστα αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Πρόθεση τους είναι να μας κάνουν ψηφιακούς σκλάβους» αναφέρει σε άλλο του μήνυμα στο Twitter ο Brown, ο οποίος πάντως έχει γίνει αποδέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων από τους χρήστες στο διαδίκτυο, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι υποστηρικτές του.

«Σε όλους εσάς που ρωτάτε για τα ιατρικά μου προσόντα, έχω τα ίδια με τον πωλητή υπολογιστών Bill Gates (μεγαλύτερο χρηματοδότη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας)» αναφέρει σε άλλο του μήνυμα ο Brown.

Μάλιστα, ο Βρετανός έγραψε και κυκλοφόρησε το anti-lockdown τραγούδι «Little Seed Big Tree», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top