ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Iggy Pop πόζαρε γυμνός για ζωγράφους και καλλιτέχνες

Το γυμνό μοντέλο 21 ζωγράφων και καλλιτεχνών αποτέλεσε ο 68χρονος Iggy Pop, του οποίου τα πορτραίτα πρόκειται να εκτεθούν στο μουσείο του Brooklyn το ερχόμενο φθινόπωρο. 21 καλλιτέχνες ηλικίας 19 ως 80 ετών συμμετείχαν στο project «Iggy Pop Life Class», με τον Jeremy Deller που είχε την εποπτεία του να…

Το γυμνό μοντέλο 21 ζωγράφων και καλλιτεχνών αποτέλεσε ο 68χρονος Iggy Pop, του οποίου τα πορτραίτα πρόκειται να εκτεθούν στο μουσείο του Brooklyn το ερχόμενο φθινόπωρο.

21 καλλιτέχνες ηλικίας 19 ως 80 ετών συμμετείχαν στο project «Iggy Pop Life Class», με τον Jeremy Deller που είχε την εποπτεία του να δηλώνει: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουμε για αυτό το εγχείρημα τον Iggy Pop. Το σώμα του αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς στη rock μουσική καθώς και στην Αμερικανική κουλτούρα».

«Θα πρέπει να «καταγράψουμε» το σώμα του Iggy Pop, το οποίο έχει εκτεθεί αρκετά» καταλήγει ο Deller.

Ο Iggy Pop σε συνεργασία με τον Josh Homme θα κυκλοφορήσουν στις 18 Μαρτίου το album έκπληξη «Post Pop Depression». Ακολούθως, θα βγουν σε περιοδεία διάρκειας 6 εβδομάδων.

IggyPopinsideclass

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top