ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ihsahn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του EP «Telemark»

Το πρώτο από τα δύο που θα ρίξει στην αγορά μέσα στο 2020. Ο Ihsahn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Telemark», πρώτου εκ των δύο EP που πρόκειται να ρίξει στην αγορά μέσα στο 2020. Το EP περιλαμβάνει πέντε τραγούδια και θα βγει στην αγορά από την Candlelight στις 14 Φεβρουαρίου…

Το πρώτο από τα δύο που θα ρίξει στην αγορά μέσα στο 2020.

Ο Ihsahn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Telemark», πρώτου εκ των δύο EP που πρόκειται να ρίξει στην αγορά μέσα στο 2020.

Το EP περιλαμβάνει πέντε τραγούδια και θα βγει στην αγορά από την Candlelight στις 14 Φεβρουαρίου με τον Ihsahn να επιλέγει ένα πιο heavy ήχο σε σχέση με τις solo δουλειές του. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει αργότερα, με τον frontman των Emperor να επιστρέφει σε πιο progressive φόρμες.

«Κυκλοφορώντας χρόνο παρά χρόνο ένα album από όταν ήμουν 16, ήρθε η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό» είπε ο Ihsahn στο Βρετανικό Prog magazine. Και πρόσθεσε: «Έχω πλέον 7 solo albums και αυτό το EP μπορώ να πω ότι λειτουργεί ως μια σύνοψη των όσων έχω κάνει».

Για το δεύτερο μέρος που θα ακολουθήσει: «Το πλάνο μου είναι να κυκλοφορήσω ακόμα ένα EP στο οποίο θα περιλαμβάνω πιο πειραματική, μελωδική και progressive μουσική, η οποία ανέκαθεν υπήρχε στις δουλειές μου».

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του «Telemark».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top