ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ihsahn κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο το νέο του EP «Pharos»

Mε διασκευές έκπληξη σε τραγούδια των Portishead και A-ha. Ο Ihsahn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP «Pharos», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από την Candlelight Records. Ακούστε το πρώτο τραγούδι του EP «Spectre At The Feast». Το «Pharos» ακολουθεί το «Telemark» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και…

Mε διασκευές έκπληξη σε τραγούδια των Portishead και A-ha.

Ο Ihsahn ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP «Pharos», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από την Candlelight Records. Ακούστε το πρώτο τραγούδι του EP «Spectre At The Feast».

Το «Pharos» ακολουθεί το «Telemark» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και βρίσκει τον Νορβηγό frontman των Emperor να πειραματίζεται με πιο αιθέριους και prog ήχους σε σχέση με τον metal προκάτοχό του.

Στο «Pharos» ο Ihsahn εκπλήσσει τους fans τους με τις διασκευές στο «Roads» των Portishead και στο «Manhattan Skyline» των A-ha, με τον τραγουδιστή των Leprous, Einar Solberg να συμμετέχει στην δεύτερη.

«Το «Telemark» ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ξέρω να κάνω. Βασικά κιθαριστικά riffs και metal γρυλίσματα. Ήθελα το sequel να ήταν το ακριβώς αντίθετο και να εξερευνήσω μουσικά τοπία που μέχρι σήμερα δεν έχω εξερευνήσει» λέει ο Ihsahn.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο πόνημα του Ihsahn με το «Spectre At The Feast».

Το tracklist του «Pharos»:
01. Losing Altitude
02. Spectre At The Feast
03. Pharos
04. Roads (Portishead cover)
05. Manhattan Skyline (A-ha cover, feat. Einar Soldberg of Leprous)

IHSAHN – PHAROS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top