ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Izzy Stradlin δεν θα συμμετέχει στο reunion των Guns N Roses

Δε θα συμμετέχει τελικά στο reunion των Guns N Roses ο κιθαρίστας Izzy Stradlin, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να παίζει με τη μπάντα σε κάποια απο τα επερχόμενα shows της. Ο κιθαρίστας επικοινώνησε με το περιοδικό Rolling Stone, στο οποίο τόνισε: «Σε αυτή τη φάση δε θα παίξω…

Δε θα συμμετέχει τελικά στο reunion των Guns N Roses ο κιθαρίστας Izzy Stradlin, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να παίζει με τη μπάντα σε κάποια απο τα επερχόμενα shows της.

Ο κιθαρίστας επικοινώνησε με το περιοδικό Rolling Stone, στο οποίο τόνισε: «Σε αυτή τη φάση δε θα παίξω σε κανένα απο τα επερχόμενα shows των Guns N Roses. Επίσης, δε βρίσκομαι στο studio με την μπάντα».

Ο Izzy Stradlin ήταν συνιδρυτής των Guns N Roses μαζί με τον παιδικό του φίλο Alx Rose. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σύνθεση του κλασικού «Appetite For Destruction» ενώ συμμετείχε και στις ηχογραφήσεις των «Use Your Illusion» albums το 1991.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top