ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο James Hetfield επέστρεψε από την κλινική αποτοξίνωσης

Δείτε εικόνες από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Ο James Hetfield πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, τέσσερις μήνες μετά την είδηση ότι μπαίνει ξανά για αποτοξίνωση. Σε καλή κατάσταση ο frontman των Metallica παρουσίασε δε εκδήλωση δέκα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων που του ανήκουν. Ο James Hetfield είναι εδώ! Ο…

Δείτε εικόνες από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο James Hetfield πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, τέσσερις μήνες μετά την είδηση ότι μπαίνει ξανά για αποτοξίνωση. Σε καλή κατάσταση ο frontman των Metallica παρουσίασε δε εκδήλωση δέκα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων που του ανήκουν.

Ο James Hetfield είναι εδώ! Ο φυσικός ηγέτης των Metallica πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης, στην εκδήλωση Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection. Εκεί παρουσιάστηκαν δέκα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του, ενώ ακολούθησε και δημόσια συζήτηση καθώς και δημοπρασία μουσικών οργάνων.

Gepostet von Enzo Mazzeo am Freitag, 31. Januar 2020

Gepostet von Enzo Mazzeo am Freitag, 31. Januar 2020

 

 

Bom dia!Nós, fãs do Metallica e do James estamos aliviados!Durante o evento ontem na Petersen Automotive Museum, vimos…

Gepostet von Frases James Hetfield – Metallica am Freitag, 31. Januar 2020

 

Οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Αυστραλία στα τέλη της περασμένης χρονιάς, με τον Hetfield να μπαίνει σε κλινική προκειμένου να πολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Τα επόμενα βήματα των Metallica περιλαμβάνουν την επιστροφή τους στην σκηνή στις 28 Μαρτίου, ενώ είναι προγραμματισμένες και πέντε headline εμφανίσεις σε φεστιβάλ στην Αμερική.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top