ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο James Hetfield κάνει ντεμπούτο στο Hollywood με τη συμμετοχή του στην ταινία «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»

Το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στην δραματική βιογραφική ταινία «Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile» θα κάνει ο James Hetfield των Metallica! Πρόκειται για την ταινία που έχει γυριστεί με θέμα τη ζωή και τις δολοφονίες που διέπραξε στα 70s ο Ted Bundy, ένας από τους γνωστότερους μανιακούς δολοφόνους…

Το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στην δραματική βιογραφική ταινία «Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile» θα κάνει ο James Hetfield των Metallica!

Πρόκειται για την ταινία που έχει γυριστεί με θέμα τη ζωή και τις δολοφονίες που διέπραξε στα 70s ο Ted Bundy, ένας από τους γνωστότερους μανιακούς δολοφόνους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Hetfield θα έχει τον ρόλο του αστυνόμου Bob Hayward, ο οποίος ήταν και ο πρώτος αστυνομικός που είχε συλλάβει τον Bundy, το 1975.

Σκηνοθέτης του film είναι ο Joe Berlinger, ο άνθρωπος που είχε σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ «Metallica: Some Kind Of Monster». Πρωταγωνιστής της ταινίας, στον ρόλο του Ted Bundy, θα είναι ο Zac Efron.

«Έχοντας περάσει εκατοντάδες ώρες πίσω από τη σκηνή με τον James και τα υπόλοιπα μέλη των Metallica, βίωσα το χάρισμα και το ταλέντο του. Ήταν απολύτως φυσικό να με μαγνητίσει η δύναμή του και να πάρει αυτόν τον ρόλο στην ταινία μου» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Berlinger.

Ο Hetfield θα βρίσκεται σε ένα αρκετά δυνατό cast ηθοποιών που περιλαμβάνει εκτός από τον Efron και τους Lily Collins, John Malkovich, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan Terry Kinney και Dylan Baker.

Τα γυρίσματα για το «Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile» βρίσκονται σε εξέλιξη, με την πρεμιέρα της ταινίας να μην έχει ακόμα προσδιοριστεί.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top