ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο James LaBrie (Dream Theater) ετοιμάζει το νέο του προσωπικό album

Θα είναι το πρώτο μετά το 2013. Ο James LaBrie, frontman των Dream Theater, ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω στο νέο του solo album, πρώτο έπειτα από το «Impermanent Resonance» του 2013. Μετά τον John Petrucci που πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο solo album του «Terminal Velocity», ακόμα ένα μέλος των Dream…

Θα είναι το πρώτο μετά το 2013.

Ο James LaBrie, frontman των Dream Theater, ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω στο νέο του solo album, πρώτο έπειτα από το «Impermanent Resonance» του 2013.

Μετά τον John Petrucci που πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο solo album του «Terminal Velocity», ακόμα ένα μέλος των Dream Theater ξεκίνησε να γράφει μουσική για το νέο του προσωπικό album. Ο James LaBrie μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προετοιμάζει τους fans για το επερχόμενο τέταρτο solo LP του.

Το μήνυμα του LaBrie στο Twitter αναφέρει: «Ξεκίνησα για το νέο solo album. Αυτή την φορά δεν θα δουλέψω με τον Matt Guillory και την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, αλλά όχι τώρα. Αυτός ο δίσκος γίνεται με έναν εξαιρετικό μουσικό από την Σκωτία. Σύντομα θα αποκαλύψω την ταυτότητα του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα νέα τραγούδια. Μείνετε συντονισμένοι».

Δείτε το «τιτίβισμα» του LaBrie.

Ο Καναδός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το 2014 το ψηφιακό EP «I Will Not Break», με το ομότιτλο τραγούδι που βρίσκεται στο «Impermanent Resonance», δύο bonus tracks που υπήρχαν στην digipak έκδοση του album καθώς και κάποιες bonus και remixed εκτελέσεις κομματιών.

Πριν από λίγες ημέρες οι Dream Theater ανακοίνωσαν το νέο τους, ένατο συνολικά, live album με τίτλο «Distant Memories – Live In London», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Η νέα ζωντανή ηχογράφηση των Dream Theater, πρώτη μετά το «Breaking The Fourth Wall» του 2014, θα είναι διαθέσιμη σε: 3CD/2DVD, 3CD/2Blu-ray καθώς και σε limited εκδόσεις 3CD/2Blu-ray/2DVD Artbook και 4LP/3CD.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top