ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Jared Leto θα παίξει τον Andy Warhol σε νέα βιογραφική ταινία

Ο frontman των 30 Seconds To Mars υποδύεται τον θρύλο της ποπ αρτ. Ο Jared Leto θα είναι τελικά ο πρωταγωνιστής της βιογραφικής ταινίας για την ζωή και το έργο του Andy Warhol. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars, ποστάροντας σχετικά στα…

Ο frontman των 30 Seconds To Mars υποδύεται τον θρύλο της ποπ αρτ.

Ο Jared Leto θα είναι τελικά ο πρωταγωνιστής της βιογραφικής ταινίας για την ζωή και το έργο του Andy Warhol.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars, ποστάροντας σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Warhol: The Biography του Victor Bockris, με τον Terence Winter να αναλαμβάνει το σενάριο.

Ο Leto δήλωσε ενθουσιασμένος από τον ρόλο ενώ με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Warhol (6 Αυγούστου), έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια με καθυστέρηση, Άντι. Μας λείπεις εσύ και η ιδιοφυΐα σου».

https://www.instagram.com/p/CDmOdQgHVUJ/

Ο Andy Warhol υπήρξε εμβληματική φιγούρα της ποπ κουλτούρας και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στα 60s και 70s. Ανάμεσα στα έργα του ήταν τα εικονικά πορτραίτα της Marilyn Monroe, τα κουτιά της Coca-Cola και φυσικά το θρυλικό ντεμπούτο των Velvet Underground που κυκλοφόρησε το 1967.

Ο Warhol έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών το 1987 από επιπλοκές κατά τη διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης της χολής του.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top