ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Jared Leto υποδύεται τον Hugh Hefner!

Ο Jared Leto είναι ο εκλεκτός που θα παίξει τον ρόλο του Hugh Hefner, στη νέα βιογραφική ταινία που ήδη βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους παραγωγούς του film. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Brett Ratner («Rush Hour», «X-Men: The Last Stand»), ο οποίος…

Ο Jared Leto είναι ο εκλεκτός που θα παίξει τον ρόλο του Hugh Hefner, στη νέα βιογραφική ταινία που ήδη βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους παραγωγούς του film.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Brett Ratner («Rush Hour», «X-Men: The Last Stand»), ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ιδρυτή του Playboy, που από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 91 ετών.

Αρχικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε επιλεγεί ο Robert Downey Jr., όμως τελικά ο Leto ήταν αυτός που κέρδισε τον Ratner. Ο σκηνοθέτης είπε: «Ο Jared είναι πολύ καλός φίλος. Όταν πήρα τα δικαιώματα για το film μου ζήτησε να έχει αυτός τον ρόλο. Τα λόγια του ήταν τα εξής: «Θέλω να παίξω τον Hefner. Θέλω να τον καταλάβω». Πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας».

Μάλιστα, στα πλάνα του σκηνοθέτη ήταν και μια σειρά επισκέψεων του Leto στον Hefner, με σκοπό την γνωριμία και τη συζήτηση, έτσι ώστε ο frontman των Thirty Seconds To Mars να μπει στο πετσί του ρόλου. Δυστυχώς, ο θάνατος του Hefner ματαίωσε αυτό το σχέδιο.

«Υπάρχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό από τον Hefner. Είμαι σίγουρος πως ο Jared θα πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου» δήλωσε ο Ratner.

Ο Hefner ξεκίνησε να δουλεύει το Playboy στην κουζίνα του σπιτιού του το 1953. Γρήγορα το περιοδικό έγινε σημείο αναφορά για το αντρικό life style. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου, όπως ο John Lennon, ο Martin Luther, αλλά και ο ηγέτης της Κούβας Fidel Castro.

Η ταφή του Hefner έγινε ακριβώς δίπλα από το μνήμα της Marilyn Monroe, μετά από επιθυμία του ίδιου. Ο Hefner είχε φιλοξενήσει φωτογραφίες της απόλυτης star στην πρώτη έκδοση του περιοδικού, τις οποίες μάλιστα είχε αγοράσει με δάνειο προς $200.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top