ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains ετοιμάζει νέο solo album!

Στα σκαριά ο διάδοχος του κλασικού «Degradation Trip». Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της μπάντας του για το «Rainier Fog» ετοιμάζει το νέο του solo album! Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του κιθαρίστα από το «Degradation Trip» του 2002. Ο Jerry Cantrell…

Στα σκαριά ο διάδοχος του κλασικού «Degradation Trip».

Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της μπάντας του για το «Rainier Fog» ετοιμάζει το νέο του solo album! Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του κιθαρίστα από το «Degradation Trip» του 2002.

Ο Jerry Cantrell στην συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό της Gibson, αποκάλυψε πως ο νέος του δίσκος πρόκειται πιθανότατα να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς: «Θα συμβούν ωραία πράγματα φέτος σε προσωπικό επίπεδο. Έχω ήδη δώσει μερικά solo shows στο Los Angeles μαζί με μερικούς εκλεκτούς φίλους».

Η περιοδεία για το τελευταίο album των Alice In Chains «Rainier Fog» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Cantrell να δηλώνει χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε ακόμα ένα solo album: «Εννοείται πως η προτεραιότητα μου παραμένουν οι Alice In Chains. Το group υπάρχει εδώ και 33 χρόνια. Το ότι έχω την δυνατότητα να γράψω και κάποιους solo δίσκους είναι κάτι που με ευχαριστεί».

Στο «Degradation Trip» του 2002 ξεχώρισαν οι συμμετοχές του Robert Trujillo των Metallica στο μπάσο και του Mike Bordin, drummer των Faith No More.

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο solo album του Cantrell αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top