ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains μπήκε στο studio για το νέο του solo album

Ετοιμάζεται ο τρίτος του προσωπικός δίσκος. Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains μπήκε στο studio για να αρχίσει την ηχογράφηση του τρίτου του προσωπικού album. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου. Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μέσα του προηγούμενου μήνα σας…

Ετοιμάζεται ο τρίτος του προσωπικός δίσκος.

Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains μπήκε στο studio για να αρχίσει την ηχογράφηση του τρίτου του προσωπικού album. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου. Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση του Jerry Cantrell να μπει σύντομα στο studio για την ηχογράφηση του νέου του album. Ο κιθαρίστας τελικά το πήρε απόφαση και οι ηχογραφήσεις των νέων τραγουδιών έχουν ήδη αρχίσει.

Αυτό πιστοποιείται από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Cantrell, με την λεζάντα… «It’s time to make the Raawwwkkk!!!».

https://www.instagram.com/p/B9kmwhqp6mD/

Ο Cantrell κυκλοφόρησε το πρώτο του solo album «Boggy Depot» το 1988 ενώ το 2002 ακολούθησε το «Degradation Trip».

Η περιοδεία για το τελευταίο album των Alice In Chains «Rainier Fog» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Cantrell να δηλώνει χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε ακόμα ένα solo album: «Εννοείται πως η προτεραιότητα μου παραμένουν οι Alice In Chains. Το group υπάρχει εδώ και 33 χρόνια. Το ότι έχω την δυνατότητα να γράψω και κάποιους solo δίσκους είναι κάτι που με ευχαριστεί».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top