ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Joe Bonamassa ανακοίνωσε το νέο του album «Royal Tea»

Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Το νέο του studio album με τίτλο «Royal Tea» ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ο Joe Bonamassa. Επηρεασμένος από τους Jeff Beck, John Mayall, Eric Clapton και Cream ο νέος δίσκος. Ακούστε το πρώτο single «Why Does It Take So Long…

Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Το νέο του studio album με τίτλο «Royal Tea» ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ο Joe Bonamassa. Επηρεασμένος από τους Jeff Beck, John Mayall, Eric Clapton και Cream ο νέος δίσκος. Ακούστε το πρώτο single «Why Does It Take So Long To Say Goodbye».

Ο Bonamassa ηχογράφησε το album στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην κιθαρίστα των Whitesnake, Bernie Marsden, τον πρώην στιχουργό των Cream, Pete Brown και τον Jools Holland στο πιάνο.

«Ήταν πολύ σημαντικό που έγραψα αυτόν τον δίσκο στο Λονδίνο. Το album όντως ακούγεται πολύ Βρετανικό. Εγώ και ο Bernie συμπληρώσαμε ιδανικά ο ένας τον άλλον» είπε ο Bonamassa στις δηλώσεις που έκανε για το «Royal Tea».

Για ακόμα μια φορά, πίσω από την κονσόλα έκατσε ο Kevin Shirley αναλαμβάνοντας χρέη παραγωγού.

Το «Royal Tea» θα βγει στην αγορά από την Provogue Records στις 23 Οκτωβρίου.

Το tracklist του «Royal Tea»:
01. When One Door Opens
02. Royal Tea
03. Why Does It Take So Long To Say Goodbye
04. Lookout Man
05. High Class Girl
06. A Conversation With Alice
07. I Didn’t Think She Would Do It
08. Beyond The Silence
09. Lonely Boy
10. Savannah

JOE BONAMASSA – ROYAL TEA

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top